Post by lengrepebelme on Mar 13, 2022 20:21:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dino Tycoon: Raising Dinosaurs ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dino Tycoon: Raising Dinosaurs IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz kristalları aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Dino Tycoon: Raising Dinosaurs 2022 version ▞▞▞
Oyun bu şəkildə gedir, dinozavrı çıxarmaq üçün 1 daha 30 saniyə əlavə izləmək üçün kifayət qədər fosil əldə etmək üçün 9 ayrı 30 saniyə əlavəyə baxın. Faktiki park tikintisinə aidiyyəti yoxdur. Fərdiləşdirmə yoxdur. Hansı dinozavrı nümayiş etdirəcəyinizi seçə bilməyəcəksiniz. Oyunun işlənməsi üçün digər seçim eyni proses üçün 10 saat gözləməkdir. Bu, hətta oyun deyil, sadəcə reklam gəliridir.
Sadəcə heyrətamizdir 😍😍😍😍😍😍😍
Dino parkı üçün ən yaxşı oyun. Çox əyləncəli və çox həyəcanlı. Bu oyunu hazırladığınız üçün təşəkkür edirik.
Əla oyun!
Dino Tycoon: Raising Dinosaurs Simulyasiya cyu
Mən Dinosu sevirəm
Mən oynamaqdan həzz alıram, amma indi izahat almaq çox çətindir. Mən dinozavrları inkubasiya etmək qabiliyyətinə sözün əsl mənasında həddən artıq yığılmışam, sadəcə olaraq tonlarla qızıla ehtiyacım var... və əlavə etmək üçün əbədi vaxt lazımdır..
BU OYUN SUPER ƏLA. Dinozavrlar mənim sevimlilərimdir! Bu oyun mənim axtardığım oyundur!!
Möhtəşəmdir
Dəhşətli axmaq
Mən bu oyunu sevirəm, çünki pul qazanırsan və yeni dinozavrlar alırsan
Bu oyun əladır
Ətyeyən və otyeyən heyvanları yerləşdirmək heyrətamizdir, lakin onların əksəriyyəti reklamdır və 3 ulduzlu bir dino əldə etmək çox vaxt aparır.
Super əyləncə
Əsl dinozavrın yaxşı oyun təcrübəsi
Boş dino maqnatı zəhmlidir. Bu oyunu bəyənirəm.
Mən oyunu sevirəm... 2 gün əvvəl başladım
Mən bu proqramı yükləməyi məsləhət görürəm gözəl qrafika və gözəl oyun
Onun dişli
Bu yaxşı oyundur, qrafika həqiqətən yeganə mənfi cəhətdir. Amma ümumilikdə əla oyun! 👍
Böyük dinozavr oyunu! Bəyən!
Mənimki həmişə geridə qalır😞
Tfu bunun üçünə də çölünə də.
Əla qrafika, aktivlərin dəyişdirilməsi kimi görünmür, dinoslarda daha da böyütmək gözəl olardı
Siz missiyaya toxunana qədər görünən hər şey əbədi olaraq orada qalacaq və mən dinozavrları belə görə bilmirəm
oyunu sevirəm. bu kimi yaxşı səy
bu ən yaxşı oyundur!
Dəhşətli lol
Mən başa düşürəm ki, boş kliklərlə siz tez bir zamanda dayanasınız və afk etməlisiniz. Bəs niyə resurs əldə etmək üçün oyunda bir saat, sözün əsl mənasında 2 dəqiqə gözləmək məcburiyyətindəsiniz? Mən heç nəyi sürətləndirə və ya reklamlara baxa bilmirəm, çünki həmişə reklamın göstərilməsi xətası olduğunu deyir. Wi-Fi və ya lte ilə yaxşı əlaqəm var. Sən əvvəldən sözün əsl mənasında heç nə edə bilməzsən
Digər telefonum xarab olmamışdan əvvəl bu oyunu çox sevirdim, onu oynayanda məni çox sevindirdi, buna görə də yaxşı işləməyə davam edin👍 həm də sizin döyüşə bilməyəcəyinizi sevirəm, çünki onların döyüşməsini sevmirəm, ona görə də belə davam edin yüz faiz sevirəm
Mən bu oyunu bəyənirəm, sadəcə pulsuz şeylər əldə etmək üçün reklamlardan çox istifadə edirəm
Açılış ekranından belə keçə bilmirəm 😭 Mən bunu sınamağa alışdım.
Score! Hero 2022 Športové hry gqud
Ən yaxşı dino parkı qurmaq oyunudur
gözəl
Olduqca yaxşı oyun. Dinozavr təfərrüatı və qrafikası kimi. Və hər bir dinozavr haqqında ətraflı məlumat əldə etməyi xoşlayıram (nə vaxt/harada yaşayıblar, insanlarla müqayisədə boyu nə qədər olub və s.). Onu daha çox öyrədici və əhatəli edir.
Epik yaxşı qrafika
Əla oyundur, həzz aldım, xahiş edirəm daha çox dino oyunları edin🙏
Pis oyun, həqiqətən, göydən uçan və yerə enən dinozavrları nəzərdə tuturam, heç bir məna kəsb etmir və niyə siz hətta dinozavrsınız və ya onları öyrədə bilmirsiniz, hətta görə bilməzsiniz, sonra açıq-aydın oynamağa başladıq, artıq silinib.
Yaxşı oyun
Yaxşı oyun fosilləri daha çox mövcud ola bilər dinozavrlar yavaş-yavaş qazanılır
Arzu edirəm ki, bu, o qədər də çaşqın olmasın və daşlar əldə etməyin daha çox Dino və daha asan yolları olsun, lakin bu, çox əyləncəlidir. Ətrafda gəzərkən onlara baxmağı xoşlayıram.
Yaxşı oyundur. Ancaq kəşf etdiyiniz zaman bir saat çəkir. Və onun dinozaar yaratması 1000 fosilə başa gəldi, çünki bu hissədə əyləncəli deyil. Ancaq araşdırma vaxtını və dinozavrı ovlamaq üçün nə qədər fosil lazım olduğunu azaltsalar, bu əla oyundur.
Cox gozel oyundu amma yeniledin zəhmət olmasa
Oyun çox əyləncəlidir, buuuut dinozavrlar çox qeyri-dəqiqdir Mən bir qədər seçiciyəm. Bilirəm ki, lələkləri canlandırmaq çətindir, lakin platosaurus və ya carcharodontosaurus kimi daha çox dinolardan istifadə edə bilərəm.
Dino Tycoon: Raising Dinosaurs 模擬 zuv
Mən dino oyunlarını çox sevirəm və bu oyun mənim ilk 5 dino oyunları siyahısımda gözəl oyundur😊😊😊😊😊😊😊😊😊☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
😍😍😍