Post by lengrepebelme on Mar 13, 2022 20:27:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ збільшити гроші хак ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter 2022 version ▞▞▞
Хороша гра . Фонова музика красива. Але музика занадто коротка. Моя мама любить гру. Насолоджуємося грою 😀😀
це дуже приємна гра, але я хочу d будинок, який показаний на дереві d
Гра сама по собі приємна. Смішно, як часто відтворюється реклама... насправді неймовірно дратує 😡
Гра зупиняється на 1386, знову немає фільму, так?
Немає нічого подібного, як пройти дошку і перейти до наступної
Це весело, мені подобається, але це повільно і не дуже складно
Мені дуже потрібна допомога. Я встав кілька днів тому і на мій подив увімкнув комп’ютер, усі мої ігри зникли, а також ярлики, які ми все ще там, але вони були чорно-білими та неефективними. Наскільки мені відомо, мені дійсно потрібна допомога, щоб повернути це, що говорить про мою карту SD, яка, наскільки я знаю, включена в планшет. Як я можу повернути речі, щоб я міг знову завантажувати ігри без їх зникнення, дякую за будь-яку допомогу, яку ви можете надати, я буду дуже вдячна, Бренда Лоуранс
Я хотів би, щоб гра зберігала прогрес при зміні телефону, а не починала вас спочатку
Поки що все добре, тільки падіння - це занадто багато додатків, може змінитися на 5 зірок пізніше, коли я буду грати більше
Я грав у цю гру деякий час, і мені вона сподобалася, але вже кілька днів я не можу пройти рівень 3410. Я завершив рівень, але він не дає мені грати в 3411, тому, якщо це не буде виправлено, я збираюся видалити його
Найцікавіша гра, яку я граю в цю гру, дуже гарний і простий спосіб отримати найкращу ціну на шляху до нового iwish new updte
Arma de bolhas Casual mlu
дуже наручна гра, коли закінчиться частина автоматичного додавання, і як я буду грати в цю гру, обговорювати не буде.
Це нормально, якщо ви просто намагаєтеся скоротити час. Але в ньому забагато реклами.
Забагато реклами!
Подобається гра, реклама після кожного рівня дратує, але не так погана, як інші бульбашкові ігри
завантажте цю гру, і я слідкую, це виклик, але більше для дитини, а не для дорослого Мені подобається це для дитини, але я дорослий, тому дякую, Google Play Store і Bubble Shoter, я видалений, і це багато моїх даних, дякую Google play store дякую
Чудова гра, грати в цілий рядок, мені подобається, ця гра настільки інтенсивна, що тримає вас напоготові, а ваш розум активним 🙂 ..
Доведеться грати на кожному рівні двічі.... незважаючи на його завершення. Або закрийте та знову виберіть наступний рівень
Забагато реклами, і вона тримається на кожному наступному рівні. Не можна грати вільно, якщо не вийти з гри та не увійти знову.
Ця гра чудова до того, як я грав у неї 2-3 роки. Я думаю, що версія цієї гри оновлена. Я не люблю оновлені ігри. Мені подобається ця гра, яку я перейшов на 356 рівні
Steampunk Defense: Tower Defense 전략 vir
Занадто легко і забагато реклами...Я думаю, що це новий спосіб показу реклами...не гра 🤔
Забагато реклами. Відео для перегляду м'ячів Xtra навряд чи працює. Будь ласка, виправте.
Інструменти для допомоги (бомби та інші речі) після оголошення, які просто зникають! Гра також повільна.Дуже погана чітерська гра. Я не можу дочекатися, щоб отримати телефон без ігор. Ви завжди так погано обманюєте. Людина може виграти кожен рівень, але ви даєте їй лише дві або одну зірку, але ви хочете оцінити п’ять зірок, будьте справжніми, ви не настільки дурні. Ми не збираємося робити вас багатими, щоб ви могли це забути.
Я вважаю ігри цікавими, але під час першої гри, коли я досягаю рівня 3240, не відкривається. Тому я пробую інший шутер, рівень 3134, і це змушує мене виграти цей раунд. Тож тепер відмовтеся від цієї стрілялки.
Це був би 5-зірковий огляд, якщо б не реклама. Гра починається з реклами, містить рекламу, коли ви отримуєте кожен підсилювач, а потім рекламу в кінці. Гра сама по собі чудова. Реклама надто надлишкова. Я грав далі, ніж зазвичай, сподіваючись, що реклама зменшиться, як це відбувається в деяких іграх. Який сором.
Забагато реклами, але гра весела.
Дійшов до рівня 60, а потім почав змушувати мене повторювати рівні двічі
Забагато реклами
Отже, стільки реклами. Це справді необхідно?
Реклама, реклама, реклама, і я застряг на рівні 3410
дуже цікава гра. Мені подобається ця гра. Ця гра хороша за інші ігри-шутери. Мені подобаються подарунки, у які можна грати в грі, які приходять після проходження рівнів
добре
до багатьох інших реклам, включайте гру, поки ви граєте, і мені це не подобається, тому я більше не буду грати
Мені дуже подобається ця гра, але було б краще, якби гру можна було зберегти.
Гра дуже крута і цікава
Я на 10271 іду на 10272 і мені це подобається. Звичайно, у ньому є реклама, будь-які безкоштовні ігри будуть мати рекламу. Тому вони безкоштовні. Я просто не можу дочекатися, щоб побачити, як далеко це дозволить мені піти, перш ніж закінчаться рівні.
Мені подобається ця гра, але занадто багато доповнень
Найгірший ігровий додаток усіх часів. Оголошення з’являються кожні 30 секунд, іноді в середині гри.. взагалі ні, ні